Image
Top
Navigation

Diensten

Van concept tot concreet

Van een creatief concept tot de realisatie van uw promotiemiddelen. Wij bieden een totaalpakket, maar zijn ook die specialistische schakel in het grotere geheel. U ziet het: met Back to Back kunt u alle kanten op, behalve achteruit.

Meer bekijks? Sign here!

Uit het oog is in ieder geval nooit in het hart. Klanten binden begint met zichtbaarheid. Bij Back to Back zitten we vol ideeën en inspiratie. Trekt uw winkel voldoende aandacht? Is uw pand herkenbaar? En hoe zit het met uw wagenpark? Dagelijks bedenken wij creatieve oplossingen om uw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Opvallen waar uw doelgroep is. Op de weg, op een beurs, in een winkelcentrum: Back to Back maakt van uw aanwezigheid een echte eyecatcher.

Signing waar u niet omheen kunt? Wat dacht u hiervan?

Van prints af aan

Vormgeving zit in ons DNA. Als reclamestudio ontwerpen we uw huisstijl, folder, brochure, magazine of online campagne; altijd rekening houdend met uw identiteit. Vervolgens laten drukken? Regelen we! Interessant voor de portemonnee en wel zo gemakkelijk in het proces. U schakelt namelijk maar met één partij. En minstens zo belangrijk: het resultaat is precies zoals bedoeld. Bij Back to Back bouwt u op een schat aan ervaring in drukwerk. En dat merkt u. Dat kunnen wij u op een blaadje meegeven.

Een indruk van ons ontwerpwerk? Kijk hier eens rond!

Beeld u eens in…

Soms zegt één beeld meer dan duizend woorden. Een onweerstaanbaar shot of een op maat gemaakte illustratie. Op uw website, aan de wand of op uw promotiemateriaal. Back to Back verzorgt illustratie, fotografie en beeldbewerking. Beklijvende beelden die garant staan voor een authentieke uitstraling en een onvergetelijke indruk.

Een voorstelling van ons visuele werk? Bezichtig de beelden.

De spin op het web

Uw doelgroep is online te vinden, en u dus ook. Met een website, maar misschien ook met een mobiele app, een e-zine of een andere applicatie. Meedoen alleen is niet genoeg. Een online toepassing moet afgestemd zijn op uw bezoeker en het doel dat u voor ogen hebt. Wilt u bezoekers informeren, beïnvloeden of verleiden tot een directe aankoop? Belangrijke vragen die we beantwoorden met een doeltreffend en flitsend webontwerp.

Benieuwd naar onze webprojecten? Bekijk ons portfolio.