Image
Top
Navigation

Team

Een no-nonsensementaliteit vinden wij nonsens. Ons allround team staat met beide benen op de grond. U krijgt ons zoals we zijn: rechtdoorzee in het contact en flexibel qua aanpak. Korte lijnen, een persoonlijke relatie en eerlijk advies. En verdraaid goede koffie.

Justin Bartlett

Signmaker

‘Say Hi’ to Justin. Voormalig Engelsman en inmiddels op en top Brabander. Als (bonus)vader van vijf weet hij van managen; een onmisbare eigenschap bij Back to Back. En houdt hij tijd over, dan drinkt hij graag een biertje.

Ine van der Heijden

Finance / Office manager

Gek op cijfers en continu op zoek naar koopjes. Ideale eigenschappen voor iemand die de financiën verzorgt! Ine blinkt uit in cijfers en tekst. Ze ziet kansen waar anderen niet eens kijken. Altijd strak op schema en koningin van de klok. Ine loopt vijf coopertesten in een uur, en houdt nog tijd over.

Igor van Vijfeijken

Vormgever

Gas erop en gaan: een lange motorrit is voor Igor hét moment om zijn hoofd leeg te maken. En om ruimte te creëren voor gloednieuwe hersenfonkels. Zo weet dit artistieke talent ons én onze klanten telkens weer te verrassen met indrukwekkende, stijlvolle designs.

Geert van Vlerken

Creative director

Ene Albert Einstein zei ooit: “Creativity is contagious. Pass it on.” Dat gaat zeker op voor Geert, het creatieve brein van Back to Back. Met zijn vernuftige vondsten en scherpe blik schept hij plannen die werken. Maar pas op, zijn ideeën werken als een virus: effectief en aanstekelijk!

Stanne Smits

Vormgever

Elk creatief brein heeft een gestructureerde rechterhand. Meet Stanne. Kwam binnen als stagiair en is inmiddels een vaste pilaar in het Back to Back-bouwwerk. Houdt honderd ballen tegelijk in de lucht én altijd vaste voet aan de grond. Haar geheim: niet aankijken maar aanpakken.

Leroy Kluijtmans

Signmaker

Kan zich helemaal verliezen in de virtuele wereld. Eenmaal terug in het hier en nu gebruikt hij zijn vlugge vingers voor super strak signwerk. Leroy weet wat hij doet en doet wat hij belooft.

Back to business

Benieuwd wat Back to Back voor uw bedrijf kan betekenen? Wij ook! Daarom gaan we graag met u om de tafel. Voor een goed gesprek, en een beste bak koffie. Bel, mail of vul ons contactformulier in. Of loopt gerust bij ons binnen.